Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Gücvenliğiniz derunin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu düzenek çoklukla acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp anlayışsız çekilebilmesini sağlar.

Bünyeların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına ruhsat verilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye akort ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak Yangın kapısı istanbul fiyatı mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen temel etken fiil kapının tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page